Forretningsområder

Utleie:
De fleste av våre lokaler er såkalte kombinasjonslokaler hvor vi kan tilby både kontorer og lager for våre leietagere. Vi ønsker å imøte komme hver enkelte av våre brukere og engasjerer oss derfor i hver enkelte brukers behov og ønsker. Vi har lang erfaring med tilrettelegging og ombygging for våre kunder for å optimalisere deres trivsel og bruk på best mulig måte. Vi er åpne og imøtekommende for ønsker og utvikling av lokalene. Under har vi listet opp flere typer lokaler vi opererer med:

-Kontorlokaler
-Kombinasjonslokaler
-Produksjonslokaler
-Handelslokaler
-Utstillingslokaler
-Logistikklokaler, lager og oppbevaringsområder

Se flere av våre ledige lokaler!

Utvikling:
Pilar har gjennom årenes gang vært med på å utvikle næringsbygg i og rundt Oslo/ Akershus. Selv om vi ikke kan måle oss med de store gutta, syntes vi dette er gøy og spennende og noe som gir oss muligheten til å være med å utvikle omgivelsene. Vi er derfor interessert i prosjekter og tomter i disse områdene innen næring. Nå er vi blant annet aktuell med utvikling av et kombinasjonsbygg på Ullensaker, langs med E6 mot Gardermoen.

Salg og kjøp av eiendom:
Pilar er stadig interessert i nye spennende prosjekter og samarbeidspartnere. Vi liker oss i områder som er utenfor Oslo eller langs med hovedpulsårene som fører inn mot hovedstaden, men er ikke fremmed for spennende prosjekter som kan ligge utenfor eller i et andre områder. Ta gjerne kontakt dersom det skulle være av interesse. Vi hører gledelig ifra deg.

Forvaltning:
Vi forvalter eiendommene selv, noe som gir oss god kontroll, kvalitet og oppfølgingsevne mot våre samarbeidspartnere. Morten jobber daglig for å optimalisere akkurat dette, og er vårt ansikt utad til kunder.

Pilar skal være en god og aktiv samarbeidspartner gjennom dyktige medarbeidere og rask og effektiv service.
Vi skal søke å optimalisere merverdien for våre leietakere, samt å utvikle og forvalte eiendommene på best mulig måte.