Ansatte

Daglig leder for selskapet er Dag Bastiansen, som har vært med i bedriften fra oppstart og har lang erfaring innen drift og utvikling av eiendom. Nils Christian Dahl har ansvaret for økonomien og administrasjonen, og har jobbet i selskapet i 15 år. Nyeste tilskudd til bedriften er vår vaktmesteransvarlig Morten Haukedal som jobber for at alle våre eiendommer er i tipp topp stand til en hver tid.  Alle våre ansatte jobber aktivt for å bevare samt skape gode verdier for våre samarbeidspartnere.

Dag W. Bastiansen er daglig leder av Pilar eiendomsutvikling og har i tillegg ansvaret for den overordnede ledelsen av bedriften, samt forvaltning av eiendommene. Dag har lang og bred ledelses erfaring og har vært med på å bygge opp bedrifter innen ulike bransjer. Dag er idag aktiv i flere roller i næringslivet. Dag startet med eiendomsutvikling i 1990 og har siden da vært med på å utvikle næring og kombinasjonsbygg i og rundt Oslo/Akershus.
Nils Christian Dahl er økonomi og regnskaps ansvarlig i Pilar eiendomsutvikling, og har jobbet i bedriften siden mars 2003. Nils Christian har lang fartstid innen økonomi og regnskap hvor han tidligere har jobbet for Nordmegler AS eiendomsmegler, Ivar Dahl`s regnskapsførsel og Narvesen Norge AS. Nils har utdannelse fra BI
Morten Haukedal jobber som service og vedlikeholds ansvarlig hos Pilar eiendomsutvikling, hvor han har vært ansatt siden august 2011. Morten har erfaring fra flere forskjellige bransjer der han blant annet har jobbet med data programmering, kundekonsulent, green keeper samt har leder erfaring fra Warner kjeden. Morten har flere kurs innen vaktmester og driftsledelse.

Pilar skal være en god og aktiv samarbeidspartner gjennom dyktige medarbeidere og rask og effektiv service.
Vi skal søke å optimalisere merverdien for våre leietakere, samt å utvikle og forvalte eiendommene på best mulig måte.